Golden Drum 2014: cifre, noutati, primele declaratii

Golden Drum 2014: cifre, noutati, primele declaratii

[N.R. Simona Lazar este corespondent IQads la Golden Drum 2014 si ne spune ultimele vesti despre castigatori si highlight-uri de la seminarii.]

A inceput Golden Drum 2014. Vremea e buna, delegatii alearga incantati de la un seminar la altul si, dupa cum declara Lucka Peljhan (Executive Director, Golden Drum Competition Council), cifrele sunt si ele imbucuratoare: numarul delegatilor la festival a crescut in comparatie cu 2013, 291 de agentii din 24 de tari au inscris 1.220 de lucrari, 70% dintre lucrari au fost inscrise la Single Channel, iar 30% la Multi Channel.  Este primul an cand Golden Drum ofera un Grand Prix for Good, ales dintre cele mai bune campanii sociale din regiune.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related