[Out of Office] Centrade|Cheil, un soft special de programare a vacantelor si trei povesti

[Out of Office] Centrade|Cheil, un soft special de programare a vacantelor si trei povesti

La Centrade|Cheil, concediul este un subiect tratat cu seriozitate. Exista un soft de gestiune special, prin care fiecare angajat isi rezerva perioada de vacanta, astfel incat chiar si pe timp de vara, operatiunile sa ramana in desfasurare, atat la sediul din Bucuresti, cat si la birourile locale din Belgrad, Zagreb, Sofia si Budapesta.

Mai jos, trei povesti diferite de la Anamaria Blanaru (Account Manager), Anne-Marie Obretin (Personal Assistant to Radu Florescu) si Mihaela Racescu (AVF Production Manager). Cu Facebook, mailuri de serviciu si nevoia de a sti, tot timpul, ce se intampla la job sau cu deconectare totala de online, cu muzee si locuri ascunse, cu somn mult sau deloc. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related