Anne Marie Obretin este noul Director Executiv al UAPR

Anne Marie Obretin este noul Director Executiv al UAPR

Board-ul Uniunii Agentiilor de Publicitate Romania (UAPR) a ales un nou Director Executiv, informeaza un comunicat din partea asociatiei. Principalele responsabilitati asociate functiei pe care Anne Marie Obretin o va ocupa de acum incolo sunt dezvoltarea strategiei organizatiei si protejarea intereselor agentiilor de publicitate din Romania.

“Mi-am propus sa devenim o voce cat mai puternica a advertising-ului din Romania, sa ne preocupam de cresterea, dezvoltarea si implementarea proiectelor existente si a proiectelor pilot. Vreau ca asociatia noastra sa creasca atat cantitativ, cat si calitativ si imi doresc ca prin intermediul tuturor proiectelor viitoare sa fim considerati un punct de reper in stabilirea directiilor in advertising-ul romanesc”, a declarat Anne Marie Obretin (Director Executiv, UAPR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related