Cresteti, inmultiti-va si bucurati-va de Harfa

Cresteti, inmultiti-va si bucurati-va de Harfa

Acum vreo luna, patru ziaristi cu „simt al harfei” se aflau intr-un cadru cu bere, alune si hahaieli. Nimic bun nu putea iesi de aici. Drept urmare, intalnirea sortita s-a lasat cu un site care face antologia realitatilor romanesti, inspirat de vechea si uitata sectiune de presa "fapt divers".

Din start e de stiut ca toate stirile de pe Harfa.ro sunt 100% autentice, motiv pentru care ne-am dori ca site-ul sa ramana pe veci exclusiv in limba romana, ca sa ne bucuram numai intre noi de ele.

Asadar, titluri precum "Armata Republicii Moldova scoate la vanzare 153 de capre si 4 tapi", "La Gura Humorului s-a desfasurat Olimpiada Postasilor. Sibiul – primul loc in clasamentul pe medalii" si "Un nemtean a fost momit sa coboare de pe un stalp cu ajutorul unei beri la doza" stau cuminti, grupate in sectiunile Necazuri, Bucurii, Nemernici, Oameni, Harfa Bazar, Raport de Tara si Vechituri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneRelated