Invitație la dialog liber creativ “Industria designului”, în deschiderea BIFE-SIM 2016

Invitație la dialog liber creativ “Industria designului”, în deschiderea BIFE-SIM 2016

În perioada 14-18 septembrie 2016, Dizainăr, magazinul exclusiv de design românesc, vă dă întâlnire la Romexpo, la cel mai important eveniment expozițional al industriei de mobilă din România, BIFE-SIM. Anul acesta, standul Dizainăr se transformă în "Salon de design nou românesc", iar publicul interesat să-și personalizeze amenajările cu produse românești se va putea inspira și va putea alege dintre cele câteva zeci de obiecte noi, semnate de designeri români. 

Salonul New Romanian Design se va deschide cu discuția “DESIGN LA RECE #17 – Industria designului în România”, miercuri, 14 septembrie, de la ora 14:00, și va avea invitați pe măsură: Andrei Botescu [Pegas], Mihnea Ghilduș [Dizainăr], Anca Ungureanu [UniCredit Bank] și Dragoș Motica [Ubikubi]. Discuția va fi moderată de regizorul Barna Nemethi

“Design la rece” este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013. La discuția "Design la Rece #17 - Industria designului din România" sunt așteptați cu precădere cei ce activează în sectorul industriilor creative, dar și profesioniști din sectoarele producție și administrație publică. 

“Cumpărători, producători, iubitori de design și profesioniști ai domeniului sunt așteptați la acest târg internațional de la București pentru a afla ultimele tendințe în amenajările interioare. Dizainăr va aduce designerii români în atenția publicului local și internațional și, în același timp, va căuta noi oportunități de producție și promovare a acestei industrii creative – industria designului.” spune Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondator Dizainăr.

Salonul New Romanian Design byDizainăr va fi deschis publicului timp de 5 zile, pe parcursul târgului BIFE-SIM 2016, în perioada 14-17 septembrie (miercuri-sâmbătă) între orele 10.00-18.00 și pe 18 septembrie (duminică) între orele 10.00-16.00 și este localizat în Pavilionul C1, la etaj, Centrul Expozițional ROMEXPO, București.

PARTENERI: Salonul New Romanian Design 2016 este un proiect Dizainăr și se desfășoară cu sprijinul APMR - Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Romexpo.

PRODUCȚIE: BUCIN MOB, Kronospan

FOOD & DRINKS: Peroni, frufru

PARTENERI MEDIA: A List Magazine, Arhitext, Revista Caminul, Casa si gradina, DECO si ECO, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER, FEMEI IN AFACERI, Garbo, Goldart, Igloo media, IQads, Kudika, MagMob, Modernism Punct Ro, Revista Mobila, Orasul Meu, Radar de Media, SMARK, The Institute, Revista Zeppelin

PRIETENI: Artivist, Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana, Colorhood, ID Multimedia, M60, Asociatia ORICUM, Printoteca

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related