Jason Romeyko este președintele juriului Off Drum Ljubljana Poster Award 2016

Jason Romeyko este președintele juriului Off Drum Ljubljana Poster Award 2016

Festivalul Internațional de Creativitate Golden Drum și orașul Ljubljana invită creativii care au sub 30 de ani să participe la concursul Off Drum Ljubljana Poster Award. Președintele juriului de anul acesta este Jason Romeyko, Worldwide Creative Director & Commercial Artist la By Jason Romeyko, Austria, care va juriza lucrările înscrise alături de alți 4 membri ai juriului.

Deadline-ul înscrierilor de anul acesta, pe tema Orasul Ljubljana este verde pentru tine. Fii activ! Fii pregătit!, este 15 septembrie 2016. Președintele juriului este Jason Romeyko, care a primit prestigiosul Golden Watch pentru cel mai premiat director de creație la Festivalul Golden Drum din 2015. Acesta va juriza lucrările înscrise alături de Tjaša Ficko, Deputy Mayor al Municipiului Ljubljana, Slovenia, Vasilije Čorluka, Executive Creative Director Publicis One Macedonia, Cătălin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucharest, România și Márton Jedlicska, Creative Director Isobar, Budapesta, Ungaria.

Președintele juriului Off Drum de anul acesta este câștigător al numeroase premii de creativitate. Anul acesta a primit 10 de trofee la Cannes Lions, cele mai multe pentru campania Sea Hero Quest, primul joc care ajută oamenii de știință să lupte împotriva demenței.

În 2015, Jason a câștigat 10 trofee la Cannes Lions pentru Vangardist Magazine și ediția HIV+: „Îmi doresc să contribui la realizarea unor lucruri mărețe. Iar pentru asta nu e nevoie doar de talent, trebuie să lucrezi mereu mai mult decât cei din jurul tău.”

Autorul celui mai bun poster înscris în competiția de anul acesta va primi 3,000 € din partea Orașului Ljubljana și va avea asigurat accesul la ediția festivalului Golden Drum din 2017. Ocupanții locurilor 2 și 3 vor primi acces gratuit la ediția din 2017 a festivalului Golden Drum. Deadline-ul pentru înscrieri este 15 Septembrie 2016.

Date:

Înscrieri lucrări și delegați: Open
Deadline final înscrieri: 13 Septembrie 2016
Early Bird Deadline pentru Delegați: 20 Septembrie 2016

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related