Vitrina cu farfurii 360 de la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl '15

Vitrina cu farfurii 360 de la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl '15

Vara trecuta, era coada de farfurii apetisante prin Chef Parade. In timp ce o parte din echipe se luptau neinfricate cu cronometrele, cele care-si facusera treaba bine se indreptau victorioase spre masa juratilor. A fost distractie, au fost rasete, a fost si multa treaba, s-a stat pana tarziu in noapte, dar si ce bijuterii culinare au iesit... Nu va spunem, ne ascultam propriul sfat de aici si va aratam mai bine cu ce s-au laudat publicitarii la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl 2015.

Asadar, fara alte introduceri, va prezentam o selectie de anul trecut cu bucate iesite din maini de publicitar.

Pentru inscrieri la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl '16, trebuie sa ne trimiteti o reteta (la alegere) cu un ingredient (dintr-o lista). Fiti atenti, ca s-au dus deja para, nuca, puiul, somonul si dovleacul. Pentru detalii despre probe, desfasurare si alte nabadai, va invitam pe acest link

 

Mamaliga-fusion a aterizat via Cu De Toate (Geometry Global), echipa castigatoare a titlului de Agentia Anului la Gatit:

Curcubeu pe Ceru' Gurii am avut de la desertul semnat Business Results:

Oamenii de la GOLin Farfurie (Golin) au dat o raita prin Maroc pentru inspiratie:

Am avut briose dulci cu bacon de la The PRIME Taste (PRIME Romania):

Luati aminte si nu uitati de plating. Vedeti cum Zucchini Houdini de la Nielsen ne-au facut un peisaj?

sKUBISnacks (Kubis Interactive) au avut delicatese si vin spumant:

 

Uneori, e bine sa pariezi pe clasici. Asa, ca Freesome (echipa noastra de freelanceri publicitaro-bucatari) si al ei burger vegan:

Fistipuiul cu sos pesto cel de toate zilele a venit de la Lunchbox (aka Outbox):

Si, tot cu fistic (dar si cafea), o prajitura cu aspect rustic de la Foodwisers:

Dafinul a decorat, alaturi de sparanghel, farfuria echipei Food Nuevolution (Nuevo):

Exact cand ne intrebam unde e rulada de porc cu lime, pac, ne-au adus-o la nas  Veveritele CONNECTate (Connect Promotion):

 

Patru feluri de cheeecake la pahar de la Mercuisine360 (Mercury 360) si-am ajuns in Rai:

 

 

S-a lasat cu foame, pofta si/sau chef de gatit? Primele doua le rezolvati singuri, la a treia intervenim noi. 

Scrieti-ne cu un ingredient din lista celor ramase si va chemam la cratita in cadru organizat: la Chef Parade, intre 9-11 noiembrie (adica miercuri, joi, vineri).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related