[Influenceri printre noi] Cristina Mazilu: Popularitatea si traficul nu iti ofera vreo siguranta, ci un motiv sa muncesti in continuare

[Influenceri printre noi] Cristina Mazilu: Popularitatea si traficul nu iti ofera vreo siguranta, ci un motiv sa muncesti in continuare
Foto: Mihai Bumbu pentru Celsius Magazine

Cristina Mazilu a inceput Mazilique.ro in 2009. Dupa doi ani, deja producea si continut sponsorizat si, de trei ani incoace, o face in mod constant. Cu experienta in jurnalism – a fost redactor sef al revistei Good Food –, spune ca se considera un creator de continut cu o anumita vizibilitate intr-o nisa, nu neaparat influencer, termen nereglementat intr-o piata inca in curs de dezvoltare.

Apropo de asta, i-ar placea sa se creeze o serie de modele de bune practici si un sistem de referinta la nivel calitativ.

Ce a observat in tot timpul asta e ca lucreaza mai mult continutul sponsorizat, nu pentru ca cele non sponsored nu conteaza, dar, pentru ca o parte din public primeste cu aversiune postarile platite, vrea sa se asigure ca livreaza cea mai buna versiune de care e in stare si ca rezultatul are valoare individuala, ca e vorba de informare sau entertainment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related