Grolsch Residence – locul unde creativitatea se experimenteaza la ea acasa

Grolsch Residence – locul unde creativitatea se experimenteaza la ea acasa

In perioada 4 - 13 noiembrie Grolsch invita consumatorii la o noua serie de provocari in Grolsch Residence, locul creativitatii si al neconventionalului. 

Resedinta din strada Cuza Voda numarul 92 gazduieste pentru o perioada de 10 zile, o serie de workshop-uri, ateliere, concerte live, inregistrari de piese si tranforma aceasta casa intr-un loc in care creativitatea isi gaseste libertatea de expresie.

Intrarea este libera iar participarea la anumite activitati din Grolsch Residence se realizeaza pe baza de inscriere pe site-ul Experimentalist.ro, locurile fiind limitate pentru fiecare atelier in parte.

Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentalisti sa fie gazdele Grolsch Residence si timp de 10 zile sa isi intampine invitatii cu o serie de activitati, special create pentru ei si chiar sa-i surprinda cu inregistrari la fata locului si concerte neconvetionale.

Alexei Turcan (fondator al proiectului Toma Alistar si membru al trupei Travka), Dan Amariei (membru fondator al formatiei Omul Cu Sobolani), Ionut si Ana de la Into the World, baietii de la Wood be Nice si ALLKIMIK vor fi gazde in Grolsch Residence si ii vor astepta pe consumatorii cu concerte live, vernisaje, workshop-uri si experiente inedite.

 

"Stilul experimentalist Grolsch a fost mereu definit de creativitate si neconventional. Grolsch Residence gazduieste sub acelasi acoperis cele doua ingredientele cheie – creativitatea si provocarea - si aduce mai aproape de consumatori oamenii creativi pe care ii urmaresti mereu cu interes la diverse evenimente alternative sau in cadrul unui concert live dintr-un bar, dar fara a avea acces direct la ei, fiind doar un spectator. Prin Grolsch Residence vrem sa cream aceasta legatura intre cei pe care ii urmarim pe scena si consumatori. Ne bucuram sa demonstam cum brandul Grolsch reuseste sa inoveze din nou aducand alaturi comunitatea creativilor si a celor care sunt interesati de arta experimentala", spune Cristina Gherman (Global Brands Director).

 

Ce gasiti in Grolsch Residence? Experimente de cianotipie, o tehnica de reproducere mai veche decat fotografia insasi, prin care negativele sunt imprimate pe diverse suporturi (hartie, plastic, lemn, sticla), expozitii foto, vernisaje, instalatii senzoriale, proiectii de film, povesti de calatorie, live performences, concerte in sufragerie si multe altele. In ultima zi, Grolsch Residence va gazdui Galeria Experimentalist - unde artisti vizuali au putut sa-si inscrie lucrarile pentru a fi expuse in Grolsch Residence.

Lista de activitati pentru cele 10 zile de Grolsch Residence le permite consumatorilor sa aiba acces la experiente din cele mai creative si poate fi gasita pe site-ul Experimentalist.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related