Primul vlogger intr-o discutie cu prim-ministrul

Primul vlogger intr-o discutie cu prim-ministrul
Foto: Elena Cîrîc

Dupa deja faimoasa confruntare cu Gadea, pe televizor, Dacian Ciolos se-ntoarce si la oamenii de pe internet, demograficul tineret. Mikey Hash, primul vlogger de la noi care a sarit de 1 milion de subscriberi pe YouTube, l-a invitat pe prim-ministru sa discute “despre Romania”, asa cum a anuntat in teaser-ul de mai jos. Urmatorul episod din Trending TopX, rubrica a vloggerului, o sa fie publicat in seara asta.

 

O parte din temele de discutie au fost crowdsourced.

[UPDATE] Cum ne-a fost promis, la cateva ore de la teasing, a aparut si discutia full:

  

Mikey Hash si-a invitat followerii sa puna cate o intrebare despre un subiect care li se pare lor important. Mai jos, o selectie:

Padurile defrisate:

Nivelul de salarizare si sustinerea intoarcerii oamenilor din diaspora:

Invatamantul:

Poluarea:

Functionarii publici:

Digitalizarea serviciilor:

Resurectia industriei:

Impozitarea BOR:

Ce face daca nu iese:

 

Elena Ciric, Head of Social Media la Webstyler, a fost la filmarea cu pricina. Dupa o postare a ei si o discutie pe chat, am aflat ca GMP a lucrat campania PNL (o parte, in principal strategia) - si, cum PNL il sustine pe Dacian Ciolos, iar Webstyler face parte din GMP Group, asa se face legatura cu prezenta ei la filmare.

N-ar trebui sa fie o surpriza ca Mikey Hash il are invitat pe Ciolos. Dincolo de reach-ul mare, nu mai face de multa vreme doar Doza de Hash. Lucreaza campanii premiate si are studioul lui de productie video - ne-a vorbit aici despre asta. Si, pe langa clasica Doza, are rubrici noi, cu teme pentru public divers, nu doar aia care vor sa se distreze cu comentarii la cele mai noi virale.

Trending TopX, lansata in aprilie 2016, e una dintre ele. Mikey invita specialisti din diverse domenii (Andreea Esca, Catalin Muraru - seful Roton, Cosmin Savu de la “Romania, te iubesc!” etc.) si discuta cu ei despre tot felul de subiecte relevante: politica, hartuire la locul de munca, industria muzicala romaneasca, feminism, TV vs. net samd.

 

Recapitulare: azi se publica episodul cu Mikey Hash-Ciolos, sondajul IRES comandat de Digi24 e antidot la speranta, duminica e votarea. 

Uneori, ma intreb cum ar comenta Caragiale un anumit subiect doar intr-un tweet de 140 de caractere. Saptamana asta m-am intrebat, deja, de vreo trei ori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related