"Tineri de Succes" revine cu o nouă ediție

"Tineri de Succes" revine cu o nouă ediție

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică si Informatică Economică (SiSC) are plăcerea de a anunța deschiderea celei de-a IV-a ediții a proiectului Tineri de Succes, eveniment devenit deja tradiție. SiSC, cea mai veche organizație studențească din ASE având peste 150 de proiecte desfășurate până în prezent, te invită să iei parte și anul acesta, pe data de 15 decembrie 2016, la proiectul Tineri de Succes, desfășurat în București.

Luând naștere în anul 2008, acest eveniment inspiră și modelează noile generații astfel încât să vină în ajutorul studenților dornici să se dezvolte. În condițiile în care piața muncii este foarte diversificată, iar mediul academic nu se concentrează pe dezvoltarea personală și a spiritului antreprenorial, Tineri de Succes răspunde unor nevoi reale, prezentându-le studenților o oportunitate de a-și dezvolta competențele antreprenoriale.

Totodată, acest proiect le oferă studenților șansa de a învăța din experiența unor oameni curajoși care au reușit să exceleze devenind modele pentru cei din jur.

Spre deosebire de anii trecuți, ediția de anul acesta aduce în plus un workshop pe tema ,,Accesarea Fondurilor Europene” în cadrul căruia Gabriel Niță (co-fondator Youth Hub) și Cristian Orășanu (fondator Tech Incubator) le vor împărtăși studenților experiența lor în accesarea de fonduri europene. Workshop-ul își propune să îi învețe pe participanți cum să organizeze etapele desfășurării unui proiect astfel încât să obțină o finanțare nerambursabilă.

În ceea ce privește conferințele, atenția studenților va fi captată de niște oameni deosebiți care prin muncă și perseverență au reușit să devină niște modele: Victor Țăpeanu (fondator Cuibul Artiștilor), Cristiana Bogățeanu (fondator Academia Inventează), Andrei Zimbilschi (fondator Minecraft-România.ro), Mihai Cima (managing partner Universum).

Evenimentul va avea loc la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București. Persoanele interesate se pot înscrie până pe data de 12 decembrie 2016. Intrarea este liberă!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related