Christmas Maker Fair va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Nod Makerspace

Christmas Maker Fair va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Nod Makerspace

Când orașul fierbe de neliniște și așteptare, când goana după surprize e aproape de final, încă mai ai șanse să găsești cadoul perfect. Între 17 și 18 decembrie, Industria Bumbacului din București găzduiește Christmas Maker Fair, un târg alternativ de Crăciun conceput și adus la viață de NOD Makerspace, centru comunitar creativ de dimensiuni mari din România.

Christmas Maker Fair e primul târg de sezon care reprezintă cu mândrie cultura makerilor din România, promovând o alternativă la cadourile în serie, prin obiecte ce au în spate mai mult decât un proces mecanic de producție, o poveste alimentată de pasiunea pentru design, inginerie, croitorie sau fabricație.

Un Maker Fair e un loc în care poți să-ți cumperi (sau) să-ți faci cadoul aproape perfect, cel pe care-l cauți neliniștit în magazinele din oraș, cel pe care ți-l imaginezi dar nu știi exact cum arăta până nu-l ai în mână. La Maker Fair vei găsi haine, bijuterii, articole de design interior, ilustrații dar și produse de gastronomie (făcute local, la scară mică, în atelierele creative ale Bucureștiului).

Pe lângă standuri vei descoperi un corner interactiv cu tehnici de imprimare 3D, origami, ceramică,  ateliere pentru copiii mici și mari, un mini-live band cu muzică de sezon, degustare de cafea și ciocolată caldă gourmet - toate elementele necesare pentru a porni motoarele Crăciunului așa cum trebuie.

Christmas Maker Fair e puntea de legătură dintre atelierele creatorilor români și bucuria de a susține talentul local. Printre artiștii prezenți la eveniment se numără Serebe, Cerdak, Origamic, Creative Bricks și mulți alții.

Christmas Maker Fair va fi deschis sâmbătă, 17 decembrie, între 11.00 și 20.00 și duminică, 18 decembrie, de la 11.00 la 20.00. Intrarea este gratuită iar cei mici vor avea parte de ateliere și workshop-uri gata să pună imaginația în mișcare. 

Cu ocazia Nod Christmas Fair, bucureștenii vor putea descoperi potențialul unui fost colos transformat radical în ultimii doi ani sub forma unui spațiu de co-working ce are ca scop democratizarea design-ului, a ingineriei, a fabricației și a educației creative, situat pe Splaiul Unirii nr. 160. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related