Daca viata ar fi mai putin buna cu tine?

Daca viata ar fi mai putin buna cu tine?

Ii vedem, trecem pe langa ei, le dam bani uneori, ii judecam. Uitam ca sub hainele murdare, sunt oameni. Acum cateva luni, Horia Manolache povestea pe IQads despre versiunea sa fotografica, Print si cersetor. Acum, fotograful a inversat obiectivul atentiei, intr-o perspectiva noua a ideii: Puteam sa fiu eu. Viata din sens opus.

Cristina Balan, Sore, Marian Ralea, Adrian Despot, Virgil Iantu, Laura Cosoi, Gabi Balint sunt cativa din cei care si-au imprumutat destinul pentru un univers paralel mai putin generos. 

Alaturi de Samusocial, proiectul e un manifest si o incercare de a ajuta oamenii strazii:

Nu este despre regret, despre ce-ar fi putut sa fie rau si n-a fost, ce-ar fi putut sa fie bine si nu e. Nu e despre decizii ireversibile si irevocabile, nu e despre ce-as face daca as da timpul inapoi. E despre ce putem facem ACUM si AICI ca sa le schimbam viata in bine.

Site-ul accepta donatii si ofera informatii despre cersetori, arata cauzele pentru care unii oameni ajung sa traiasca pe strada. Principalul motiv, poate nu stiati, este divortul. Al doilea, inselatoriile imobiliare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related