Decadoo, primul serviciu de recomandări cadouri din România

Decadoo, primul serviciu de recomandări cadouri din România

Decadoo este primul serviciu de recomandări de cadouri din România care facilitează achiziția lor, dar și experiența de oferire a acestora. De Crăciun, Decadoo este ajutorul Moșului, într-o animație creativă și simpatică realizată de Skeptic Dog Animation.

Cum funcționează?

Decadoo este creat pentru a îmbunătăți calitatea și opțiunile cadourilor pe care le oferim celor dragi printr-o platformă simplă. Persoana care vrea să dăruiască un cadou răspunde la întrebările de pe site, iar apoi primește pe mail o listă de recomandări de cadouri, dintre care poate alege ce să dăruiască.

În funcție de tipul cadoului ales și de magazinul online de la care plasează comanda, cadoul poate ajunge la destinație în 2 ore, în aceeași zi sau în câteva zile pentru cele realizate la comandă sau manual. 

Care e noutatea serviciului? 

Noutatea serviciului constă în simplitatea acestuia, a numărului de opțiuni pe care le primește clientul într-un timp scurt pe email, dar și prin ingenuozitatea recomandarilor de cadouri care pot surprinde pe oricine, nu doar pe sărbătorit.

Clientul poate alege dintre tipuri diferite de cadouri pe care le poate dărui: cadouri practice, experiențe, cadouri de suflet, amuzante,  memorabile, dar și ocazia pentru care caută un cadou: aniversare, Crăciun, sau în semn de recunoștință.

Partenerii Decadoo sunt magazine online atent selectate, cu produse inedite, și care sunt alese riguros după calitatea produselor, a serviciile oferite, dar și a timpului de livrare.    

Decadoo s-a născut din pasiunea de a oferi cadouri bine alese pentru cei dragi, cadouri potrivite care funcționează ca un element de conexiune între oameni.

 

Despre Decadoo

Decadoo a fost selectat, în 2016, în mai multe programe care i-au demonstrat potențialul:  Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley iunie 2016 unde a fost selectat să participe dintre 5000 de startup-uri la nivel global, în programul Erasmus pentru tineri Antreprenori, Startup Alfa în cadrul Web Summit și selecția în cadrul Deal Matrix.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related