A+E Networks® UK anunță parteneriatul cu THEMATIC Channels pentru vânzările de publicitate

A+E Networks® UK anunță parteneriatul cu THEMATIC Channels pentru vânzările de publicitate

A+E Networks® UK anunță un nou parteneriat strategic pentru vânzările de publicitate cu unul dintre cele mai puternice grupuri de pe piață, THEMATIC Channels. Colaborarea va susține activitatea de vânzări de publicitate în România pentru HISTORY®, cea mai importantă televiziune a A+E Networks, și evidențiază atenția sporită a companiei asupra creșterii vânzărilor de publicitate din regiunea EMEA.

Începând cu luna februarie 2017, THEMATIC Channels va fi reprezentantul HISTORY® pentru vânzările spot și non-spot, inclusiv pentru conținut sposorizat și sponsorizări de programe.

Luke Duffy, Vice President of Advertising Sales, A+E Networks UK, declară: “Suntem încântați de parteneriatul cu THEMATIC, cea mai importantă regie de vânzări care gestionează un portofoliu extern de televiziuni. Cu un istoric dovedit în a realiza strategii extrem de eficiente în România, suntem convinși că THEMATIC ne va ajuta să identificăm și să oferim oportunități chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piață importantă."

Radu Budeș, Managing Partner, THEMATIC Channels, adaugă: “Suntem încântaţi să reprezentăm grupul A+E Networks UK în România. HISTORY ocupă de patru ani poziţia de lider pe segmentul industriei de divertisment factual în România. Mulţumită telespectatorilor săi tineri şi educaţi, HISTORY deţine una dintre cele mai performante structuri demografice de pe întreaga piaţă TV. Portofoliul THEMATIC Channel asigură clienților de publicitate accesul către publicul premium caracteristic stațiilor tematice internaționale.”

A+E Networks UK a înregistrat anul trecut o creștere de două cifre a vânzărilor de publicitate pe teritoriul EMEA.

HISTORY® s-a lansat în România în anul 2011. De la 1 martie 2017, emisiile locale HISTORY®  și HISTORY® HD vor fi transmise simultan (simulcast), permițând telespectatorilor versiunii  HD să se bucure de întreaga gamă de programe dedicate oferită de HISTORY®, inclusiv Vikingii, Arme născute din foc și Așii amanetului.

HISTORY® este în prezent disponibil în peste 5,3 milioane de locuințe în România, prin intermediul Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

 

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum  HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 20 televiziuni transmise în 64 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu. Compania deține birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg

Despre THEMATIC Channels

THEMATIC CHANNELS este cea mai importantă regie de publicitate, reprezentând grupurile A+E TELEVISION NETWORKS, AMC NETWORKS INTERNATIONAL, NBCUNIVERSAL INTERNATIONAL NETWORKS, THE WALT DISNEY COMPANY, TURNER BROADCASTING SYSTEM, VIACOM INTERNATIONAL MEDIA NETWORKS. THEMATIC CHANNELS administrează vânzările de publicitate pentru canalele AMC, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TNT, TV Paprika, cărora, de la 1 februarie 2017, li se va alătura HISTORY.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related