Circ, pâine și libertate

Circ, pâine și libertate

Incendiul de la Circ a născut o dezbatere mult mai importantă, aceea în legătură cu drepturile animalelor. Au fost statusuri lungi, multe semne de exclamare, apeluri la sensibilitate. Au apărut și câteva glume, în mod evident.

După cum spunea Beni Goace: Firea l-a demis pe directorul de la circ. Next: directorul de la pâine. (Directorul de ciorbă filmează în noul val).

Bianca Oanea (Redactor Şef Realitatea TV) trece în registrul serios:

Imi plac oamenii de la circ. Protestează. Spre deosebire de cei de la Spitalul Colentina. Spre deosebire de alți oameni.

Alexandru Pomană, echipa de la Friends\TBWA și WWF-Romania au folosit această atenție, pentru a o îndrepta înspre subiecte mai dureroase.

Alexandru povestește pe Facebook cum a pornit ideea acestor printuri:

Am fost asta vara la circ cu fii-miu si mi s-a facut pielea de gaina. Si nu pentru ca ce show minunat, ci pentru ca vedeam oamenii aia cu biciul si socurile electrice pe langa animale. Si apoi joi a fost incendiul.

Si asa s-au nascut vizualurile astea, din suparare si revolta, si care au ca scop sa puna inca putina presiune ca sa se ia o decizie normala.

Si sa ajute o petitie care - hai, frate, ma lasa-ma cu petitiile; in cazul asta nu te las - e inca un argument ca trebuie schimbat ceva medieval. Petitia este aici. Vladi Păunescu e omul cu har la cuvinte, iar Mario Gazebro a facut minuni cu vizualul. Iar Sorin Tranca ne-a facut sa dam ce e mai bun.

Friends \ TBWA pentru WWF-Romania, care este pentru ce e bine pentru animale. In cazul acesta, libertate si eliberare din chin. Share, semneaza, hate, fa ce iti dicteaza inima!

 Nouă ne dictează inima să dăm mai departe. Și să vedem dungile în libertate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related