Tineriada. Scurt istoric al protestelor

Tineriada. Scurt istoric al protestelor

A apărut Tineriada. Un site care face, live, un istoric a ceea ce se întâmplă în stradă zilele acestea. Și adună, de la cei care vor să contribuie, fotografii, mesaje și informații.

De ce se numește Tineriada?

Pe 22 ianuarie, peste 40.000 de români au manifestat împotriva intențiilor guvernului de a aduce modificări Codului Penal.

Mișcarea lor a fost descrisă drept o „mineriadă” de către liderul partidului care a brevetat prin violență acest termen în 1990.

În contrast, protestatanții au ales să o numească „tineriadă”. Pentru că protestele din 2017 nu sunt violente! Sunt pașnice, cu mulți tineri, câini și copii, pentru un viitor mai bun al acestei țări!

Initiativa vine de la Alex Petrescu, cel care a facut si Nucaoricum, si cu care am vorbit aici.

Site-ul așteaptă contribuția tuturor la această istorie:

Dacă vrei să contribui cu poze sau filme proprii (pot fi și de pe Facebook), trimite un mail la contribuie [at] tineriada.ro și nu uita să specifici orașul unde ai surprins românii ieșiți la protest. Dacă regășești material propriu pe care nu vrei să-l vezi pe site, trimite un mail și rezolvăm.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related