Ilustratia si calatoritul merg mana-n mana. S-au oprit la Berlin, in studioul Madalinei Tantareanu

Ilustratia si calatoritul merg mana-n mana. S-au oprit la Berlin, in studioul Madalinei Tantareanu

Cateodata, cand un graphic designer prinde gustul ilustratiei, ii place asa tare ca trece la dieta intensiva cu desen. Asa a patit si Madalina Tantareanu.

Povestea spune ca, pe cand era studenta la Design Grafic la UNARTE, Madalina a descoperit ilustratia. Si i-a placut atat de mult, incat a plecat in Spania ca s-o studieze. Adica in Valencia, orasul in care a construit bazele de care avea nevoie si unde si-a format un stil. 

Dupa ce-a desenat zile si nopti cladiri din sudul Spaniei, s-a intors in tara, unde a inceput work-ul freelance. Dupa cateva colaborari cu agentii de publicitate din Bucuresti, s-a hotarat sa plece din nou. Asa ca acum e in Berlin, orasul de unde isi continua desenul freelance in ritmul propriu si de unde preia o parte din proiectele unei agentii de ilustratori din UK. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Iutta

Iutta este un brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creatiile sunt inspirate din cultura traditionala si credinte stravechi, traduse intr-o maniera personala, exclusiva.... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated