Ce-a fost mai intai, PR-ul sau gaina?

Ce-a fost mai intai, PR-ul sau gaina?

Viata de influencer, oameni buni. Nu mai poti sa vorbesti pe nimeni de rau in public, ca hop, te trezesti cu curierul la usa. Pe vremuri, daca spuneai prostii, te trezeai cu un cap de cal in asternuturi. Dar sa lasam filmele astea si hai sa vedem ce s-a intamplat. Domnul Constantinescu, pe care l-am luat si noi zilele trecute la intrebari despre niste tricouri, s-a luat zilele trecute de nou-achizitionata gaina a celor de la GMP PR. Ca vezi Doamne, "gaina vrea grauntele acum, dar ouale le face peste 60 de zile", o analogie subtila cu traiul intr-o agentie. 

Nu mica i-a fost mirarea lui Juius sa se treazeasca a doua zi cu un cos plin de oua la usa. Iata:

 

Si trecand prin comentarii, nu putem sa nu zabovim un pic si asupra acestei scurte constatari. Domnul Naumovici indeamna la reflectie:

 

Fara gluma, pentru cine nu stie, GMP PR chiar si-a luat o gaina adevarata, care face oua. Poate nu un cos intreg pe ora, cum lasa ei  de inteles; dar, pana la urma, oare nu asta inseamna sa faci PR bun? Bucuria de a avea o pasare pe langa casa omului nu e nici noua si nici mica. Daca va aduceti aminte, un anume Joey mai umbla cu din astea prin anii '90.

In continuare, va lasam in compania gainii-generatoare-de-continut. In continuare o vedem lasandu-se mangaiata de o fata:

 

Aici avem gaina uitandu-se la un ou:

 

Si, desigur, gaina intrebandu-se ce este viata:

 

Daca aveti si voi poze cu gaina voastra, ne puteti trimite un mail pe adresa redactiei: [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related