Doctor Sfor îți vorbește despre apnee într-un Show de Stand-Up Comedy live pe Facebook semnat de Costel

Doctor Sfor îți vorbește despre apnee într-un Show de Stand-Up Comedy live pe Facebook semnat de Costel

Hai să vorbim în glumă despre sforăit, dar să și aflăm ceva mai mult despre el! Vineri, 31 martie, la orele 21:20 și 23:40, o să ai parte de un show de stand-up comedy live pe paginile de facebook Doctor Sfor și Club 99. Rămâi conectat la pagina evenimentului să fii sigur că nu pierzi pastila de râs!

Aproximativ 1.5 milioane de români suferă de apnee, dintre care doar 5.000 sunt diagnosticați

Cei care sforăie sunt printre noi. Toți îi știm, râdem de ei, sunt subiectul discuțiilor noastre, poate chiar suntem noi, dar câți dintre noi știm cât de multe poate însemna acest sforăit? Dacă am ști, am mai trata subiectul ăsta ca pe o glumă?

80% dintre cupluri cu un partener care sforăie ajung să doarmă separat

Pe înțelesul tuturor, apneea este acea pauză de respirație care poate dura între 10 secunde și 1 minut, care cauzează sforăitul din timpul somnului.

Deși tratăm sforăitul ca pe un subiect de glumă, lucrurile capătă nuanțe mai grave în momentul în care alăturăm nivelul foarte ridicat al accidentelor provocate de adormitul la volan cauzat de un somn necorespunzător – 4%, față de 2% cauzate de consumul de alcool. De asemenea apneea poate duce la complicații cum ar fi bolile cardiovasculare și respiratorii.

Infinit Solutions Agency și departamentul de Homecare al Linde Gas și-au propus să atragă atenția asupra acestei probleme foarte serioase prin proiectul Doctor Sfor, dar să rămână în zona de confort a oamenilor atunci când vine vorba de sforăit.

Pentru acest lucru l-am cooptat în proiect pe Costel, unul dintre cei mai prolifici comedianți din România, și alături de el vom realiza un show de stand-up comedy în care o să râdem de sforăit și sforăitori, dar o să și aflăm mai multe despre gravitatea acestui subiect.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related