Despre gust și sănătate, într-o nouă campanie de comunicare semnată de Ogilvy pentru Philips România

Despre gust și sănătate, într-o nouă campanie de comunicare semnată de Ogilvy pentru Philips România

Mâncăruri cu gust apetisant, gătite mult mai sănătos cu Philips Airfryer prin aer fierbinte în loc de ulei.

Gătitul acasă și mâncatul sănătos sunt deja într-un trend actual, care a luat amploare în România. Gustul bun nu mai face niciun compromis în gătitul sănătos, iar gătitul este mult mai mult decât despre a mânca: este despre experiențe valoroase și noi descoperiri, despre gusturi bune și stil de viață sănătos. Acest lucru a fost deja confirmat și în urma unui studiu realizat recent de Philips România, în care peste 75% dintre respondenți au admis că gătesc acasă de cel puțin trei ori pe săptămână, în timp ce peste 55% își doresc să pregătească mâncăruri delicioase, dar și sănătoase.

Cel mai recent produs lansat pe piața din România, Philips Airfryer, este una dintre soluțiile inovatoare, un maestru chef al gustului care gătește mai sănătos mâncăruri delicioase. Noul Philips Airfryer încorporează tehnologia de gătit cu aer fierbinte, ceea ce înseamnă cu până la 80% mai puțină grăsime față de mâncarea pregătită prin prăjire, în mod tradițional.

Și, pentru a oferi o experiență a gătitului sănătos a celor mai apetisante rețete, care să fie mai departe sursă de inspirație, noul Philips Airfryer a devenit aliatul de încredere al lui Chef Foa. Astfel, în echipă, Chef Foa și maestrul chef al gustului, Philips Airfryer, semnează o serie de rețete delicioase, care pot fi pregătite într-un mod sănătos în bucătăria de acasă.

 

Campania de comunicare a produsului este integrată și include un mix complex de componente, de la elemente de branding și identitate vizuală, la spot TV, comunicare in-store și o componentă puternică de PR.

În centrul comunicării digital PR se află Chef Foa, care va crea o serie de rețete delicioase alături de Philips Airfryer. Primele rețete au fost deja realizate și pot fi vizualizate pe micro-site-ul dedicat, precum și pe canalul de YouTube al Philips România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related