PROMOTIFUL ACME, o investiție pentru organizatorii de promoții online. Peste 250.000 de useri în bazele clienților în numai șase luni de la lansare

PROMOTIFUL ACME, o investiție pentru organizatorii de promoții online. Peste 250.000 de useri în bazele clienților în numai șase luni de la lansare

PROMOTIFUL ACME, platforma de promoții lansată de Grupul Mediapost Hit Mail, oferă clienților dar și agențiilor posibilitatea de a construi promoții online foarte simplu, în doar câteva ore și cu un buget extrem de atractiv. 

În numai șase luni de la lansare, platforma a generat peste 250.000 de useri în bazele de date ale clienților.

PROMOTIFUL ACME permite realizarea unui website de promoţie complet în doar câteva ore, comparativ cu modelul tradiţional în care durata se putea extinde chiar şi la câteva săptămâni, iar costul este de până la 10 ori mai mic. Concret, dacă partea de content și creație sunt finalizate, cu un buget sub 1000 de euro, microsite-ul se poate construi în mai puțin de o zi, cu tot cu mecanica aferentă, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook.

Adresată organizatorilor de promoții, fie că vin din agenții sau fac parte din departamente de marketing, platforma înglobează toate mecanicile uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă, posibilitatea de a oferi vouchere electronice ca premiu sau de a avea coduri unice pe produs și altele, iar alegerea mecanismului promoției se face extrem de simplu și rapid.

Practic, PROMOTIFUL ACME permite customizare vizuală integrală pe specificul brandului, setarea mecanicilor și raportare în timp real a datelor înregistrate fără intervenția unui programator.

Singura platformă de pe piață care include toate mecanicile promoționale consacrate, PROMOTIFUL ACME are un template vizual foarte modern, ce asigură o experiență de navigare optimă indiferent de device –laptop, telefon mobil sau tabletă.

"Am creat o platformă ce le permite marketerilor să facă economii de buget, timp și resurse, ceea ce le oferă posibilitatea de a se concentra mai mult pe conceperea campaniilor şi comunicarea din jurul promoției, iar reacțiile din piață sunt pozitive. Platforma a fost folosită în 19 campanii până în acest moment - o medie de trei campanii pe lună. În prezent avem șapte campanii de promoție în derulare pentru clienți diferiți, iar doi dintre aceștia sunt deja la a patra campanie pentru unul dintre brand-urile din portofoliul lor", declară Cătălin Răescu (Product Manager, PROMOTIFUL ACME).

 

Platforma PROMOTIFUL ACME este accesibilă oricui, indiferent de segmentul de activitate, mărimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT.

Cum se poate testa PROMOTIFUL ACME?

Testarea este gratuită. La adresa demo-acme.promotiful.com există un demo vizual pe un brand ipotetic de ciocolată, iar dacă accesezi promotiful.com/generate-login  poţi obţine un login gratuit in interfaţa de administrare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

SectiuneBranded


Related