Primele inovații technologice anunțate la Bucharest Technology Week | Mașina electrică cu autonomie de 400 km NEDC, sisteme inteligente și Motocicleta Harley electrică pot fi testate la #btechweek

Primele inovații technologice anunțate la Bucharest Technology Week | Mașina electrică cu autonomie de 400 km NEDC, sisteme inteligente și Motocicleta Harley electrică pot fi testate la #btechweek

Sute de gadgeturi inteligente, vehicule electrice, sisteme inteligente și tot felul device-uri inovative îi așteaptă pe români la ediția a doua Bucharest Technology Week.

Ultimele 3 zile din festivalul tehnologiei, care se întinde pe durata săptămânii 22-28 mai, aparțin expoziției în aer liber din Piața George Enescu, de lângă Ateneu.

Pentru românii obișnuiți a folosi lucruri smart în viața lor, Bucharest Technology Week este spațiul perfect de conectare cu tehnologia. De altfel, obiectivul  evenimentului, un adevărat tech festival, este de a-i uni pe oameni într-un singur hub în care să poată vedea și simți inovațiile.

Cu o lună și jumătate înainte de a-și deschide porțile, aproape 40 de companii românești și străine și-au confirmat prezența la evenimentul la care sunt așteptați peste 15.000 de fani tech. Iată primii care au anunțat câteva din produsele cu care-și așteaptă fanii la standuri.

Primii care au oferit detalii despre produsele prezente la #btechweek sunt Renault, Smart Balance, Eaton, Xerox, Evolio și Pulsar Technologies.

Modelul Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40 permite o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și limitrof) după doar o singură încărcare. Autonomia de 400 km NEDC înseamnă o   distanță  dublă  față  de  cea  avută  de modelul anterior ș i  este  cea  m ai   bună   autonomie dispo nibilă pe toate automobilele 100% electrice destinate publicului larg din Romania.

ZOE, echipată cu noua baterie Z.E. 40, este fabricată la uzinele Renault Flins în Franța și va fi lansată în România la finalul lunii aprilie. „Pionier al mobilității electrice și constructorul cu cele mai mari vânzări de vehicule electrice în Europa, Renault a ridicat nivelul programului de inovație și al implementării strategiei de Zero Emisii cu modelul Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40”, au transmis reprezentanții companiei.

Smart Balance aduce Solowheel este gadgetul de transport full electric, cu o viteză de 22 KM/h, cu o autonomie de 80 km. Este una din soluțiile smart de a evita supraaglomerarea din trafic, mai ales că este dotat cu faruri LED, atât pe față, cât și pe spate.

Tot la standul Smart Balance, se va putea testa și Motocicleta electrică Harley.  Alternativa 100% ecologică a deplasării în marile orașe, motocicleta are o autonomie de până la 60 Km, un motor cu o putere de 800W și ajunge la viteza maximă de 35 KM/h. Ușor de parcat, măsoară 193 cm lungime, motocicleta electrică Harley va fi prezentă #btechweek.

Eaton promite un stand interactiv de la care, deocamdată, dezvăluie doar noutăți ale sistemului wireless xComfort pentru case inteligente. Acestea sunt echipamentele Smart Dimmer pentru controlul intensității becurilor LED și termostatele de cameră Smart Touch wireless care se pot manevra direct de pe smartphone.

Xerox® WorkCentre™ 6027 permite imprimarea color la o înaltă calitate datorită tehnologiei avansate HiQ LED de care dispune. Astfel, prin soluțiile de tipărire mobilă Apple® AirPrint™, Xerox® PrintBack și Google Cloud Print, imprimarea direct de pe dispozitivele mobile nu a fost niciodată mai simplă.

Pulsar Technologies anunță Arm One, cel mai accesibil, de nivel industrial, braț robotic pentru birou. Compatibil cu o varietate largă de tehnologii, ca Arduino, LEGO Mindstorms, module WiFI și Bluetooth populare, Arm One este un braț robotic cu comenzi vocale, perfect pentru a învăța robotica, dar și un bun asistent personal.

Evolio anunță că va veni la Bucharest Technology Week cu noutăți tehnologice pe segmentele de produse: vehicule electrice, drone, ceasuri inteligente, camere video de acțiune.

De asemenea, Evolio lansează Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Cu ecran tactil de 5 inch, GPS-ul Preciso 5 oferă funcții inteligente de asistență în trafic.

Dispozitivul se conectează rapid la satelit, calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația dorită și transmite informații clare și detaliate despre traseul ce urmează a fi parcurs. Din punct de vedere al aplicațiilor multimedia, Preciso 5 este foarte bine echipat, întrucât dispozitivul poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio. Memorie internă a GPS-ului este de 4GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD de până la 16 GB.

Pentru a putea admira și testa toate produsele expuse din Bucharest Techonology Week 2017, vizitatorii au acces gratuit dacă se înregistrează online.

Summiturile din Bucharest Technology Week sunt susținute de:

IQOS - Innovation Summit Day Partner
Experis - HR Master Summit Day Partner
Likeit Solutions - Sales Leaders Summit Day Partner
ING - Java Summit Day Partner
eMAG - PHP Summit Day Partner

Sponsorii evenimentului sunt Endava, Air Motion, Luxoft, Team Extension, METRO SYSTEMS și Philips.

Partenerul digital al evenimentului este Bright Agency, iar partenerul creativ este  Kubis Interactive.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related