Tine pasul cu evolutia tehnologiei la Bucharest Technology Week

Tine pasul cu evolutia tehnologiei la Bucharest Technology Week

Gadgeturile, robotii si sistemele inteligente au schimbat modul in care lucram si traim, urmand sa aiba un impact si mai mare in anii viitori. Pentru cei care se intreaba cum vor avea aceste impact asupra zilei de maine, Universum Events organizeaza pe 23-29 mai Bucharest Technology Week, o saptamana de evenimente in care vizitatorii vor putea explora cum tehnologia va schimba viitorul. Inscrierile se fac pe site-ul www.techweek.ro.

 

O industrie de peste 4 miliarde de euro

Industria de software si IT din Romania a cunoscut cresteri seminificative recent, cu venituri estimate de peste 4 miliarde de euro in 2015 si o prognoza de crestere pana peste 6 miliarde de euro in anul 2020 (conform Pierre Audoin Consultants).  Dezvoltarea companiilor locale a dus Romania pe locul 2 in Europa Centrala si de Est in topul celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, avand cea mai mare crestere in 2015 si fiind depasita doar de Polonia.

Tehnologia e folosita de companii din toate industriile, iar evenimentul Bucharest Technology Week aduce laolalta lideri din mediul international si local pentru a discuta si explora inovatiile tehnice in 4 conferinte de business tematice desfasurate la Athenee Palace Hilton. Fie ca e vorba de folosirea tehnologiei in dezvoltarea inovatiilor in companii, in cresterea unui brand, in toate procesele companiei sau pentru dezvoltarea de software, conferintele Innovation Summit, Brands + Tech Summit, Enterprise-IT Summit si Java Dev Summit vor reuni profesionisti interesati de aceste teme.

Iesind din registrul clasic de conferinte, una dintre sesiuni va fi Lego Serious Play, in cadrul carora participantii isi vor dezvolta creativitatea si abilitatile de lucru in echipa prin joaca. Agenda, speakerii si inscrierea pentru conferinte e disponibila pe www.techweek.ro.

 

Cum folosim tehnologia in viata de zi cu zi

Domenii din ce in ce mai diverse folosesc acum inovatii tehnologice. De exemplu, printarea 3D are in prezent aplicatii in medicina, inginerie si multe alte domenii, iar solutiile smart home ne ofera control asupra a ceea ce se intampla in casele noastre de la distanta, precum pornirea luminii sau monitorizarea alarmelor de inundatie printr-o aplicatie mobila. Comunicarea prin retele WiFi a gadget-urilor si echipamentelor electrice, inseama ca vei putea da drumul masinii de spalat sau aspiratorului de la distanta, cu telefonul mobil ca punct central de comanda.

In plus, preocuparea asupra mediului determina din ce in ce mai multe persoane sa cumpere masini electrice si hibride, iar companiile si instutiile publice construiesc impreuna infrastructura necesara pentru ele. Toate acestea plus alte solutii si produse vor fi prezente in expozitia din cadrul Bucharest Technology Week, pe 27-29 mai, in Piata George Enescu. Participantii vor putea interactiona cu iRobot, Toyota, BMW Group Romania, Smart Bill, Ninebot, iPrint 3D, Uber, Quick Mobile si altii. Accesul este liber de vineri pana duminica, cu inscrierea in prealabil pe www.techweek.ro/tickets-expo, iar cei inscrisi vor afla primii despre noii expozanti anuntati.

Conferintele sunt sustinute de AMD in calitate de Partener al Innovation Summit, Siemens in calitate de Partener al Enterprise-IT Summit, iQOS in calitate de Partener al Brands+Tech Summit  si  ING in calitate de Partner al Java Dev Summit si de Metro Systems si Luxoft in calitate de sponsori ai evenimentului. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive si TheCon.

 

Asociatii si institutii partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea Bucuresti

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech.

Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech cafe, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related