Regina Maria si CAP: Cum sa mergi de placere la un laborator de analize

Regina Maria si CAP: Cum sa mergi de placere la un laborator de analize

Cand eram mici, laboratorul de analize nu era o destinatie prea placuta pentru cei mai multi dintre noi. Ba dimpotriva, mergeam acolo cu pasi mici, lesinati de frica, asteptam livizi, cu inima batand sa ne sparga pieptul sa ne vina randul la ceea ce era pentru noi, atunci, infricosatoarea intalnire cu acul seringii.

Totusi, pentru putini, "vizitele" la un laborator de analize nu erau defel provocatoare de spaime si lacrimi, ci chiar fascinante - si poate dintre acestia se aleg cei ce vor deveni, peste ani, medicii si personalul care deservesc un laborator.

Atat pentru ei, cat si pentru ceilalti, Reteaua Regina Maria si CAP s-au gandit sa dea unui loc atat de sobru si misterios ca un laborator de analize o infatisare care sa ii surprinda ascunsa fata fascinanta, sa ii faca vizibila oricui frumusetea tainica, sa ii scoata in evidenta dimensiunea... artistica.

"Nu ne jucam cu vorbele de asta data: am zis artistica si asa ramane. Si oricine sta sa se gandeasca nitel, pricepe de ce facem aceasta legatura: pur si simplu deoarece oricine a privit prin lentilele unui microscop a vazut adevarate lucrari de arta. Arta abstracta, ar zice unii, dar credem ca s-ar pripi. Este o arta a vietii, pe care o purtam fiecare inauntrul nostru, ca un muzeu viu. De aceea, lucrarile de arta care decoreaza acum peretii Laboratorului Regina Maria reproduc, la scara mare, aceasta arta launtrica si, prin personajele prezente, ilustreaza intimitatea noastra cu ea. Este prin excelenta o arta a oamenilor - a tuturor, dar pusa in pagina, adica pe peretii Laboratorului ca pe niste panze uriase, de cunoscutul artist ilustrator Saddo. Atat relatia sa indelungata cu zidurile pe care realizeaza de ani buni pictura murala cat si stilul sau ce imbina bogatia vizuala a biologicului cu dimensiunea mistica au facut ca el sa fie artistul ales pentru aceasta lucrare.

Ca alegerea a fost buna stau marturie peretii Laboratorului Regina Maria. Facem pariu ca este cel mai atractiv laborator din tara, unde chiar si cei mai fricosi dintre noi am privi fascinati, ca intr-un muzeu - mai intai peretii acoperiti de fabuloase picturi murale, apoi la noi insine.", spun reprezentatii CAP.

Echipa Regina Maria si CAP:
Cristiana Vago, Greta Redeleanu, Codin Caradimu, Adrian Dragan, Sanziana Serbanescu
Ilustrator: Saddo

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related