Când oamenii ajung să își tatueze insulte pe piele

Când oamenii ajung să își tatueze insulte pe piele

Cum să ajungi la oamenii care au opinii diferite de ale tale? Mai ales la aceia care încurajează mișcările extremiste și, cu ajutorul lor, acestea cresc, dobândesc o popularitate periculoasă și câștigă alegeri, în ultima perioadă? Prin argumente, prin discuții lungi și epuizante despre drepturile omului, prin proteste și, uneori, cascadorii necesare de marketing, care să le atragă atenția.

Un om și-a tatuat tot corpul cu insulte rasiste și apoi le-a purtat pe străzi, spre șocul trecătorilor, după primul tur al alegerilor din Franța. Inițiativa ONG-ului French Black National Organization (le CRAN) și Leo Burnett, pentru a denunța acțiunile Frontului Național din Franța, numită Billboardul uman, s-a bucurat de multă atenție media. În 2017, oamenii ajung să își tatueze insulte pe piele, pentru a vorbi despre drepturile omului, arătând, încă o dată, că istoria a parcurs un drum lung, doar pentru a se întoarce în puncte oarbe ale trecutului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related