Pe o bară se cânta muzică ușoară

Pe o bară se cânta muzică ușoară

E cu băiețeală, poate ați apucat să vedeți. E cu an-tan-te, cu 10 negri mititei (din care rămâne doar unul), ba chiar și-o bară pe care se căca o cioară este discutată, la un moment dat. Totul pe versuri, așa cum se face în cartier, că nu ne jucăm aici. De fapt, ne cam jucăm, că vine acușa 1 iunie, Ziua Copilului, care, de anul acesta, este zi liberă pentru toată lumea. 

Micuzu și un grup de bagabonți cu pitbuli, dar care nu au uitat de copilul din ei, au nălțat, după blocuri, un poem frumos copilăriei. Versuri luate, cântate și, din loc în loc, adaptate, ca să iasă o repăreală ingenuă despre anii 90, când te jucai ”Flori, fete sau băieți” la prima întâlnire. Vi se pare puțin? Nu este, dați play!

Dintre colegii de joacă ai lui Micutzu, l-am remarcat mai cu chef de șotii și skill la ”Rațele și vânătorii” pe Iuliu, cunoscut cititorilor IQads drept tipul care face și desface la Puriu Production. Nu-ți face griji, Iuliu - între Ferrari și Lamborghini, și noi am fi ales tot Lamborghini.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related