International School of Communication a încheiat un nou program de training în România

International School of Communication a încheiat un nou program de training în România

International School of Communcation (ISOC) a încheiat un nou program avansat de comunicare susținut la București, în parteneriat cu agenția de training Creative Business Management. Aflat la a doua ediție, cursul a durat două zile în care participanții au putut să își completeze noțiunile de PR strategic și Event Management.

La trainingul din București au participat cursanți din Republica Moldova și Azerbaijan dar și reprezentanți ai companiilor multinaționale cu funcții de decizie în domeniul comunicării din România. Trainerul Kelly Freeman a împărtășit cursanților cunoștințele sale dobândite în urma celor 25 de ani de activitate în domeniul comunicării, fiind o resursa inepuizabilă de exemple despre strategiile de comunicare ce au reușit să schimbe cursul unor business-uri globale.

"Este a doua oară când vin în România și sunt impresionată de frumusețea oamenilor și a locurilor. Este o plăcere să vin aici, să cunosc oameni atât de pasionați de comunicare și atât de talentați. Sunt entuziasmată că partenerul nostru local, Creative Business Management, înțelege nevoia de strategie în activitatea de PR. Prin intermediul lor putem să livrăm cursurile noastre intensive și să împărtășim cu voi cunoștințe dobândite de-a lungul zecilor de ani de activitate. În toamnă vom relua training-urile printr-un program mai amplu care include și cursuri de Internal Communication și Public Speaking", a spus Kelly Freeman.

 

PR Wave si PR Romania au fost partenerii media ai programului international de training organizat pe 6-7 iunie, in Bucuresti.

Structura programului de comunicare a fost formată din două cursuri – Strategic Event Management și Strategii avansate de PR și Comunicare. Training-urile se adresează profesioniștilor în domeniul comunicării care vor să își îmbunătățească cunoștințele despre realizarea și implementarea unei strategii eficiente dar și celor care vor să înțeleagă rolul acesteia în creșterea organizației.

La finalul fiecărui curs, International School of Communication a oferit tuturor cursanților confirmarea cunoștințelor învățate și a abilităților dobândite prin eliberarea diplomelor de participare recunoscute la nivel internațional.

Informațiile despre programul de comunicare care va avea loc în toamna se pot obține la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0743.183.353.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related