IAA Young Professionals România organizează Seara YP: Influencer Marketing

IAA Young Professionals România organizează Seara YP: Influencer Marketing

IAA Young Professionals organizează joi, 15 iunie, Seara YP dedicată Influencer Marketing. Evenimentul va avea loc la sediul organizației (Calea Victoriei, nr 126, et. 3), începând cu orele 19.00. Această ediție îi are ca invitați pe Matei Dima (creator BRomania), Adela Dan (Head of Content – UM România), Vlad Ionescu (Fondatorul Școlii de Televiziune) și Andrei Dragu (Business Development Director V8).

În cadrul acestei întâlniri invitații vor dezbate teme precum: rolul și importanța influencer marketing, exemple de bune practici, trenduri și tendințe.

Pentru că din ce în ce mai multe branduri apelează la influenceri pentru a-și comunica produsele și serviciile într-un mod cât mai natural și neinvaziv pentru publicul țintă, SearaYP va reuni influenceri din mediul online și specialiști care au lucrat cu ei. Aceștia vor împărtăși opiniile lor despre cât de importanți sunt influencer marketerii astăzi.

“În ultima perioada am asistat la multe conflicte între reprezentanți ai programelor televizate și diverși influenceri din mediul online. În ciuda acestor discuții prezența influncerilor din mediul online este tot mai mare în campaniile de marketing.

Ne propunem ca aceasta Seară YP sa-i ajute pe tinerii profesioniști să înțelegă mai bine cum s-a schimbat mixul de media odată cu ascensiunea online-ului și a influncerilor din această zona, cum pot fi integrați influncerii din diverse medii în campaniile de marketing și care este impactul ultilizării anumitor canale de comunicare”, declară Iulia Niculae – Președinte IAA Young Professionals România.

La eveniment sunt așteptați studenţi şi tineri profesionişti interesați să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniul marketing, comunicare și publicitate. Participarea este gratuită şi se realizează completând formularul de înscriere. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Evenimentul este susținut de Bitdefender și BECK’S.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related