Test psihologic: cine are nervi să vadă video-ul ăsta până la capăt?

Test psihologic: cine are nervi să vadă video-ul ăsta până la capăt?

Nici măcar nu vă propunem ceva nou, e testul la care vă supune publicitatea în fiecare zi. Iar cei de la Wieden+Kennedy recunosc asta și o fac într-un mod ostentativ, folosindu-se chiar de cele mai enervante lucruri de pe internet în videoul ‘Rich Friends’, al formației The Man. 

Video-ul folosește pop-up-uri false pentru a spune o poveste de dragoste deseori întâlnită: e vorba despre iadul amoros, învelit într-un ambalaj perfect. Ambalaj perfect la propriu, căci relația celor doi e spusă prin reclame de toate felurile: la ochelari de soare, haine, parfumuri, saltele de lux, imobiliare etc.

 Cum îți dai seama că iubirea lor nu e chiar ca în reclame? Dacă dai click, de exemplu, pe imaginea lor de cuplu perfect din reclama la Sun God Orange Juice, ajungi să îl vezi pe personajul principal cum își toarnă vodcă în sucul ăla îmbrățișat de zei. Și tot așa, din reclamă în reclamă, se ajunge la alcoolism, droguri și crimă. 

"E amuzant să întrerupi programele preferate ale oamenilor cu reclame, dar ne-am gândit că trebuie să fie și alte forme de artă pe care le-am putea distruge cu publicitate”, povestesc Max Stinson și Erik Fahrenkopf, directori creativi Wieden+Kennedy, într-un comunicat citat de The Drum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related