Iată o minge de tenis care se comportă fix ca un fan: calcă totul în picioare ca să ajungă la Wimbledon

Iată o minge de tenis care se comportă fix ca un fan: calcă totul în picioare ca să ajungă la Wimbledon

Astazi a inceput turneul de tenis de la Wimbledon. Sau, cum il mai numesc unii, ”A 18-a pogorare a lui Federer”. Sunt, probabil, cele mai importante doua saptamani de tenis ale anului, iar turneul in sine este cel mai greu de castigat dintre toate cate exista. Motivele sunt multe si subiective, poate intram in ele cu alta ocazie.

Ca-n fiecare an, BBC-ul a pregatit un spot de incalzire, ca sa intre lumea in atmosfera gazonului, a capsunelor si a brandurilor proaste de alcool, gen Pimms. 

Filmuletul este regizat de fratii Dempsey (Ben si Joe) si ne prezinta aventurile unei mingii de tenis care are mult prea multa energie pentru binele ei. Iar in drmul sau spre terenurile de la Wimbledon, calca totul in picioare, sparge, rupe, strica si pateaza.

Ad-ul poarta semnatura celor de la Y&R London, care au mai lucrat cu BBC si pe alte proiecte de promovare a evenimentelor sportive, cum ar fi Olimpiada de la Rio sau prima liga a campionatului englez de fotbal (Premier League).

De altfel, BBC-ul are o istorie interesanta alaturi de turneul din Marea Britanie. Turneu care, apropo, are un nume mai lung decat cel pe care il stim cu totii. Oficial, se numeste ”The All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World”.  

Intre timp, in Marea Britanie, nimic nu se iroseste si orice oportunitate de a face bani trebuie folosita la maximum. Cum a facut, de pilda, agentia asta de imobiliare.

 

 Si incheiem cu doua spoturi din anii trecuti: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related