S-a relansat iCEE.academy: platforma de e-learning a comunității festivalului iCEE.fest este disponibilă acum atât în format web cât si ca aplicație pentru smartphone

S-a relansat iCEE.academy: platforma de e-learning a comunității festivalului iCEE.fest este disponibilă acum atât în format web cât si ca aplicație pentru smartphone

Începând de azi, peste 400 prezentari însumând aproape 140 ore de conținut valoros pentru specialistii în marketing, comunicare si media digitală sunt disponibile pe platforma iCEE.academy, parte a proiectului Interactive Central and Eastern Europe (proiect care mai cuprinde site-ul de stiri iCEE.news si evenimentele din cadrul iCEE.fest).

Platforma oferă în mod gratuit toate prezentările din arhiva festivalului din perioada 2013-2016 (264 de prezentări) în timp ce prezentările si workshopurile din 2017 (137 de prezentări) le sunt disponibile doar celor care au un bilet valid pentru ediția iCEE.fest de anul acesta si/sau pentru 2018.

Prezentările gratuite pot fi accesate aici iar pentru vizionarea celor mai noi materiale autentificarea se face aici pe baza username-ului si parolei folosite pentru aplicația iCEE.fest.  

De asemenea, în premieră, organizatorii festivalului au publicat prezentările si în aplicația smartphone a festivalului, urmând cursul evenimentelor care au avut loc în iunie. Practic, tot conținutul este disponibil în conformitate cu agenda 2017, fapt care le permite participanților să revadă conținutul favorit sau să vizioneze prezentările pe care le-au ratat.

Proiectul iCEE nu se rezumă doar la festival, care e componenta cea mai vizibilă, ci încercăm să păstrăm spiritul viu pe tot parcursul anului prin stirile iCEE.news si prezentările valoroase din cadrul iCEE.academy. E un beneficiu firesc pentru cei care ne susțin, investind an de an într-un bilet de participare - echivalentul unei taxe de membru într-o comunitate pentru care ne străduim să oferim beneficii tot mai diverse”, explică Dragos Stanca, fondator al proiectului.

Pentru cei interesați de proiect, o listă de întrebări si răspunsuri frecvente pentru utilizarea optimă a iCEE.academy este publicata pe site-ul oficial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related