Festivalul iCEE.fest, premiat de IAA pentru promovarea României ca hub global creativ

Festivalul iCEE.fest, premiat de IAA pentru promovarea României ca hub global creativ

La aniversarea a 25 de ani de prezență în România, IAA - International Advertising Association – a premiat iCEE.fest cu Premiul de Excelență pentru “Promovarea României ca Hub Global Creativ”.

Recunoașterea acordată festivalului, care aduce la București în fiecare an mari jucători globali din tehnologie si experți în domeniul digital din întreaga lume, vine din partea unei organizații care reunește membrii cheie ai industriei, atât agenții cât si clienți.

 

“Gestul ne onorează și obligă să ducem mai departe acest proiect, mai ales că a venit ca o surpriză plăcută din partea unei organizații profesionale de o importanță majoră”, a spus Dragos Stanca (fondator iCEE.fest).

 

Echipa proiectului “Interactive Central and Eastern Europe” a mai avut două motive de bucurie.

Între cele 6 premii de excelență acordate de IAA s-a numărat si cel pentru Alexandru Negrea (coordonator al comunicării festivalului), pentru “Educație în Marcomm”, iar între cele 4 premii speciale a fost și cel câștigat din partea IAA Young Professionals de Xenia Muntean / Planable - proiect prezentat și ales ca preferat al juriului în cadrul competiției dedicate startup-urilor “200 Seconds of Fame”, la iCEE.fest în 2016.

Festivalul va avea loc anul acesta în perioada 14 și 15 iunie, și se va desfășura la “Grand Cinema & More”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related