IAA YP organizează petrecerea specialiștilor din marcomm

IAA YP organizează petrecerea specialiștilor din marcomm

IAA Young Professionals organizează în data de 27 iulie, la Tete A Tete Herăstrău, petrecerea The Perfect Summer Mess destinată oamenilor din marketing și comunicare.

The perfect Summer Mess reunește persoane din marcomm care ocupă poziții de la juniori, până la manageri generali în scopul de a facilita comunicarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate de specialiști unită.

În cadrul evenimentului, invitații au ocazia să lase la intrare rolul pe care îl ocupă zi de zi la birou pentru a experimenta ceva nou. Ei vor putea alege între rolurile de: Fruity executive, Exotic creative, Sour manager, Sweet intern, Workaholic account sau  Fearless PR. Participantii se vor bucura de multe activări deosebite menite să dea un twist dulce stereotipurilor din industrie.

“Nu de puține ori am auzit despre idei excelente sau colaborări fructuoase care s-au născut în cadre informale. Ne propunem ca prin deja tradiționala petrecere de vară marca IAA YP să creem un astfel de cadru informal în care tinerii profesioniști să poată socializa între ei, dar și cu seniorii din marcomm, să se distreze și să se bucure împreună. Conceptul este unul ofertant, iar activările vor stârni interacțiunea și voia bună.”, Iulia Niculae (președinte IAA Young Professionals)

Evenimentul este susținut de IQads și sponsorizat de: Grolsch, Hello Donuts, Gellateria Velluto și agenția Godmother, care pun la dispoziție activități distractive și surprize dulci.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related