Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!

Premii atractive, un mesaj simplu si de impact, un mecanism atractiv, un plan de media eficient si multe, multe materiale de promovare in piata, iar promotia nationala "Timisoreana da premii la greu!" a obtinut rezultate remarcabile, atat la indicatorii de piata, cat si la cei de imagine.

Luand in considerare rezultatele facute publice in piata pana in prezent, promotia nationala Timisoreana poate fi considerata una dintre cele mai de succes promotii desfasurate in acest an. Cercetarea efectuata de Daedalus Consulting pentru masurarea impactului ei arata ca promotia s-a bucurat, in perioada iulie - septembrie 2004, de cea mai mare notorietate spontana in categoria promotiilor la bere, ajungand la 26,8%, in timp ce notorietatea asistata a promotiei a fost de asemenea cea mai ridicata, cu un procent de 35,7%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related