Nu există mame perfecte

Nu există mame perfecte

Doar mame adevărate, spun Dove, Ogilvy Toronto și Verbatim. Dar ce înseamnă mame adevărate, de fapt? Cine mai știe, în era în care toată lumea are misiunea de a fi perfectă pe Facebook? La mame, însă, există o mare diferență: nu trebuie să fie perfecte doar pe rețelele sociale, ceea ce, până la urmă, nu e chiar așa de greu, ci chiar în viață. Presiunea socială din partea apropiaților a fost accelerată, în ultimii ani, de cea a media. Ce și cum trebuie să faci sau să simți, în fiecare secundă, a fost trasat riguros, iar abaterile de la normă sunt soldate cu frustrare și, uneori, depresie. 

Luptând cu această idee, fotografa Lynsey Addario a surprins mai multe mame, cu backgrounduri diferite, timp de 48 de ore. Indiferent de diferențe și dincolo de filtre inutile, unele lucruri sunt la fel pentru toate mamele reale: extenuarea, tandrețea sau fericirea.

Pe hashtagul #BeautifullyRealMoms, alte mame sunt încurajate să posteze astfel de fotografii. 

Toate fotografiile, aici:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related