Dove Go Fresh desfiinteaza cliseele despre frumusete alaturi de OgilvyAction

"Orice pentru 90-60-90". "Fara haine la moda nu exist". "Nu am parul drept, I'm out". Acestea sunt cliseele pe care le intalnesc tinerele in fiecare zi, si le impiedica sa se bucure cu adevarat de fiecare moment al vietii. Numai increderea in propria frumusete si valoare, si o ingrijire adecvata pot sa destrame aceste clisee sau mituri despre frumusete.

"Trezeste-ti simturile!"- acesta e mesajul Dove Go Fresh pentru tinerele care nu trebuie sa uite ca acum sunt mai frumoase ca oricand. Dove ne ajuta sa redescoperim adevarata frumusete la orice varsta. Pentru tinerele adolescente, frumusetea consta in prospetimea si energia varstei lor, alaturi de ingrijirea zilnica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related