Ogilvy in topul agentiilor interactive din Romania

Ogilvy Romania s-a situat pe locul 2 in topul agentiilor interactive din Romania, in cadrul celei de a opta editii a festivalului Internetics.

Premiile si nominalizarile obtinute in cadrul singurului festival ce premiaza eficienta comunicarii online in Romania, reprezinta o certificare a competentelor grupului in acest domeniu si o subliniere a importantei pe care Ogilvy o acorda mediului digital.

"In contextul actual, pentru a construi un brand de succes, este nevoie de o foarte buna intelegere a modului in care noile tehnologii de comunicare, noile canale si creativitatea vibranta se impletesc. Incurajam inovatia si suntem mandri sa fim partenerii de comunicare ai multora dintre advertiserii perfect ancorati in realitatea consumatorului de astazi " - Manuela Necula, CEO Ogilvy Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related