Cum faci reclamă la un burger de lux? Cu o parodie la un spot de parfum

Cum faci reclamă la un burger de lux? Cu o parodie la un spot de parfum

Pentru cel mai recent spot McDonald’s din Marea Britanie, Leo Burnett Londra s-a inspirat puțin din altă categorie. Acum, reclamele la parfum sunt o țintă ușoară pentru cei care fac mișto de ele. Iar obiceiul, comun printre creativi. Iată un exemplu de la Procter & Gamble. Sau, în partea cealaltă, când până și Kenzo s-a săturat de clișeele categoriei. 

Iei o femeie, o îmbraci în rochie cu voal și trenă, o pui să meargă, are privirea pasiv-agresivă, slow-motion, bate vântul, iubește sau urăște pe cineva, poate chiar pe ea însăși, se uită în urmă, se uită pe fereastră, Ahhh. Repere care au fost bifate și în parodia McDonald’s pentru a promova Signature Collection.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related