De ce să spui DA. Campania din Australia pentru căsătoria persoanelor de același sex

De ce să spui DA. Campania din Australia pentru căsătoria persoanelor de același sex

Ne treceau fiori reci pe spate și scriam despre campania NU din Australia privind căsătoria persoanelor de același sex. Revenim și cu spotul DA, realizat de Leo Burnett și Airbag. Săptămâna trecută, locuitorii din Australia au primit prin poștă un chestionar care îi întreba așa: Ar trebui schimbată legea pentru a permite căsătoria cuplurilor de același sex? În această perioadă, dezbaterea a atins puncte critice în țară, cele două tabere bifând toate argumentele posibile. (Și imposibile, vezi campania NU)

În timpul finalei emisiunii The Bachelor, au fost transmise ambele spoturi, scrie LBBonline. Filmul DA arată că în alte țări căsătoriile între persoane de același sex există deja și este un lucru frumos, emoționant și firesc. Spotul a fost realizat în 12 zile, iar spațiul media a fost donat de Wrigley, pentru a avea un impact mai mare: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related