Cum abordezi prietenia pe interes de net

Cum abordezi prietenia pe interes de net

Online-ul e din ce in ce mai pretentios in zilele noastre. Uneori, nu poti decat sa te simti abandonat de miile de MB de net cu care pornesti la drum in frumosul www. Pur si simplu, fug de langa tine. Unde se duc ele cand se duc? N-ai nicio idee. E vina ta, e vina lor... cine mai stie? Totusi, exista o sansa de mai bine: sa intri in programul de reabilitare virtuala de la Vodafone "Net folosesti, Net primesti", prin care primesti inapoi ca bonus netul folosit.

Ba mai mult: din toamna asta, fanii Cartelei Vodafone care inscriu un prieten in "Net folosesti, Net primesti" primesc din 14 in 14 zile netul folosit de amandoi ca bonus cumulat.

Deci sa zicem ca tu consumi 7 GB de net si prietenul tau inscris consuma 5 GB; atunci primiti fiecare bonus cate 12 GB. Idilic, ireal, incredibil, nu? Doar ca beneficiul asta are cateva conditii, nu-l poti cere orisicum. Citeste cu atentie indicatiile de mai jos si ai grija sa n-o dai in bara.

 

1) Alo, alo, capul pe umeri!

Ai aflat vestea ca "Net folosesti, mai mult net primesti" si parca nici nu-i adevarat. Te bucuri nespus. Vezi ca merge la orice numar de Cartela Vodafone cu o optiune de macar 5 euro activa, deci te apuci sa dai SMS la 2777 cu numarul amicului tau de-o viata. GRESIT.

Gandeste-te bine; aici nu vorbim de prietenii obisnuite, iar poate BFF-ul tau e cam incet la net IRL. Pai atunci sa nu-i fie cu suparare, dar nu se incadreaza. Semnale ca ai gasit prietenul de net pe care te poti baza:

- Stie deja orice clip cu pisici/bebelusi/failuri vrei sa-i arati.
- E campion la meme-uri; bune, proaste, oricum ies, le da drumul pe net.
- Asiduu urmaritor de vloggeri. Din afara si autohtoni.
- Incearca obsesiv sa-si lanseze vlog; tot esueaza, dar nu i se termina ideile.
- Intotdeauna "voia sa-si faca poza, dar a apasat pe filmare". Si pe butonul unde scrie Live Video.

2) Fii sincer si direct!

N-are rost sa umbli cu ocolisuri. Odata ce ti-ai analizat cu atentie anturajul si ai descoperit cine ti-e suflet-pereche la consum de net, mergi si spune-i ce simti. Declara-ti prietenia, declara-ti interesul, dedica-i bonusul instant de 30.000 MB de net inrolandu-l in campanie. Serios, care-i cel mai rau lucru care se poate intampla?

Pai, sa nu aiba Cartela Vodafone – vezi tu, doar cu o Cartela Vodafone functioneaza colectarea de MB la comun. Dar nu-i bai: trimite-l sa dea o fuga la orice chiosc sa-si ia cartela magica. Merita, tinand cont ca veti primi inapoi pana la 30.000 MB/luna.

3) Motiveaza, motiveaza, motiveaza!

Chiar daca cineva pare ideal, e mai bine sa fii pregatit decat dezamagit. Nu strica niciodata sa-ti motivezi prietenii la MAI MULT consum de net prin puterea exemplului, aratand cate sacrificii faci tu -- in fond, pentru amandoi. Si tine minte ca *numai impreuna* puteti spera sa ajungeti la bonusuri consistente – vorbim de GB, nu de MB aici.

 

4) Nu te culca nici tu pe-o ureche!

Stii cum suntem noi, oamenii: ne place sa cerem mult si oferim putin. Dar fii tu schimbarea pe care-o vrei in lume si nu lasa netul sa se piarda. Fii spornic si silitor. Circula cu incredere, in super HD, prin muntii de video, meleagurile de poze, gif-uri, boomeranguri si hyperlapse-uri.

5) Nu te descuraja!

Netul e un urias cu limite necunoscute; se poate sa te simti coplesit. Sunt extrem de multe video-uri de urmarit, selfie-uri de impartasit, like-uri + share-uri de oferit, articole de citit, bloggeri si vloggeri de checkuit - ai inteles ideea. Durerosul adevar e ca (tin'-te bine!) n-o sa ajungi niciodata sa stii tot ce e pe net. Dar cu totii trecem prin asta si nu avem ce face; doar sa castigam cat mai mult teren.

Nu e usor, ca tot ce merita in viata; dar dovada vie ca se poate sunt Antonia si BRomania. Ca sa recapitulam un pic, Antonia a intrat in viata lui BRO pe neasteptate. Nu e clar de cat timp se cunosteau, dar cert e ca farmecele lui BRO (constand in volume consistente de uploaduri zilnice) au fost de neegalat, iar el si Antonia au devenit prieteni de net la catarama. Cum o spune chiar Antonia:

„Colaborarea cu Vodafone este super cool, ma bucur ca sunt impreuna cu BRomania in aceste campanii. Pe set ne distram de fiecare data, radem mult, Matei e amuzant, echipa este profi, atmosfera relaxata.

La filmarile pentru campania de vara, a fost nebunie: la 6:00 eram pe set, am facut niste exercitii in rulota ca sa fiu in forma, apoi am mers in padure unde, in pauzele dintre cadre, ne ascundeam de tantari, fugaream o albina care ne invadase rulota, iar la sfarsitul filmarii, am fugit de indata ce am auzit "It's a wrap!" – aveam concert si eram in mare intarziere".

“Proiectele Vodafone mi-au oferit ocazia de a filma pe platouri foarte bine echipate, lucru care pe mine m-a bucurat foarte mult", spune Matei Dima, aka BRomania. "Momentul meu preferat a fost filmarea pentru spotul Halloween: eram impreuna cu agentia intr-o sedinta de brainstorming cand am pitchuit ideea de a face ceva de Halloween pentru a profita de moment, ceva care sa devina viral.

Initial, mi-a venit ideea de a ma lega de outfiturile sexy pe care le poarta fetele si cum devin gelosi iubitii. De aici, am ajuns la ideea unui scenariu in care un iubit isi obliga iubita sa poarte un cearsaf cu gauri in dreptul ochilor, ca sa fie cat mai putin vizibila; acea imagine m-a dus apoi cu gandul la rochia de mireasa.

Ideea a fost imbratisata usor de echipa, asa ca totul s-a derulat repede: in doar trei zile am urcat video-ul. Clipul a devenit viral in Mexic si Brazilia, atingand peste 50 milioane de vizualizari pe Facebook, un record pentru Romania.

In cele mai recente campanii mi s-a alaturat si Antonia, cu care este o placere sa filmez. Prietenia noastra din spatele camerelor, plus talentul ei actoricesc clar ne fac sa avem o chimie foarte buna”, adauga Matei.

 

Da, asa e, totul e pe bune. Sa nu cumva sa crezi ca e doar de fatada prietenia asta pe interes. Pai, gandeste-te un pic: de cat net are nevoie BRomania, vlogger, regizor si Facebookist de cursa lunga? Dar Antonia, cantareata cu responsabilitati virtuale zilnice fata de sute de mii de fani si deplasari prin toata tara si in afara ei? Faceti voi calculele consumului lor de net si ne ziceti dupa.

Gata, ti-am aratat calea, acum tu trebuie s-o parcurgi.
Pune-ti interesul la lucru si acumuleaza net nu doar pentru tine, ci si pentru aproapele tau!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related