Agentie cu scaune la vanzare

Agentie cu scaune la vanzare

Printre postarile deloc imbucuratoare puse zilele astea pe Facebook, am surprins una care ne-a furat un zambet. Un anunt atipic pus pe Okazii, cu titlul: "Vand locuri in departamentul de digital". Hopa! Pai cum adica? Explicam imediat. 

 

Pe scurt, agentia Next Advertising pune spre vanzare cunoscatorilor intr-ale digitalului 3 scaune, cu sezut si spatar concepute special pentru a fi ocupate de un social media copywriter, un digital art director si un online media specialist.

Se mentioneaza ca: scaunele sunt Second Hand, nu vin cu garantie - calitatea lor este certificata de viitorii proprietari, vin la pachet cu birouri si au nevoie de un refresh creativ. Ele vor fi predate personal la adresa Piata Rosetti, Caimatei 10, iar moneda necesara pentru a le plati sunt sub forma anilor de experienta si a unui interviu cu Alex Tunaru (Head of Digital) care sa fi decurs struna. 

Atentie, produsul nu se poate returna. Deci daca l-ai luat, e-al tau sa-ti faci treaba cu el.

Pe larg, scaunele se prezinta asa: 

Agentie locala, serioasa (Next Advertising), ofer 3 locuri pe scaune in biroul de digital (social media copywriter, digital art director si online media specialist). Cantitate stoc: 3. Calitate: cu asta vii tu, vedem la interviu. Detaliere: 1 scaun si birou de social media copywriter (junior) 1 scaun si birou de digital art director (junior) 1 scaun si birou de online media specialist (junior).

Scaunele sunt in stare buna, au nevoie doar de un refresh creativ. Atat sezutul, cat si spatarul sunt concepute special pentru:
1. mentenanta pagini de Facebook – copywriter (experienta 0-1 an),
2. design vizualuri pentru pagini de Facebook – webdesigner (experienta de aproximativ un an in Photoshop si Adobe Illustrator),
3. realizare rapoarte, research si implementare campanii de media online – online media specialist (minimum 2 certificari Google AdWords, cunostinte avansate de Excel si PowerPoint).

Nu acceptam schimburi. Produsele nu se ridica de la sediu, te ridici tu dupa 8 ore, pe la 18:30, ca respectam timpul liber. Plata: negociabila.

Livrare: te livrezi usor, suntem la Piata Rosseti. Nu oferim garantii, dar avem atmosfera misto si clienti ok. Pentru comenzi, informatii sau CV-uri: [email protected].

Deci, daca aveai de gand sa-ti mobilezi viata cu un astfel de scaun, acum ai ocazia. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related