S-a lansat globalbooking.ro

S-a lansat globalbooking.ro

Global Entertainment lansează globalbooking.ro, platforma online a agenției de impresariat Global Booking. Siteul oferă informații despre artiștii exclusivi pe care îi reprezintă și este totodată cea mai scurtă cale de a ajunge la ei, pentru cei care își doresc să se bucure de prezența și show-ul oferit de aceștia. INNA, Delia, Carla’s Dreams, The Motans, Antonia, Irina Rimes, Vanotek, GJan, Marco & Seba sunt doar câțiva dintre artiștii care pot fi regăsiți în platforma globalbooking.ro.

Totodată, Global Booking poate aduce orice artist, influencer, entertainer sau standup-er la evenimente care să devină memorabile. Fie că este vorba despre organizarea unei nunți, a unui botez, a unei petreceri de majorat, o zi a orașului sau o uriașă petrecere corporate, orice organizator își dorește ca evenimentul său să fie unul de success.

Ceea ce altădată părea dificil de realizat astăzi este la îndemână: cei care își doresc cei mai buni artiști pop/dance, rock, hip hop, de muzică ușoară sau de cover, artiști de muzică populară și petrecere sau de jazz, blues și muzică clasică trebuie doar să facă este un tur virtual al ofertei prezentate pe site.

INNA, Antonia sau Alexandra Stan, Nicoleta Nucă și BRomania se numără printre artiștii exclusivi din portofoliul Global Booking. Recunoscuți la nivel mondial și cu o popularitate impresionantă în țară, misiunea acestor artiști este să împărtășească succesul lor și să transforme orice evenimentul în trendsetter în materie de divertisment.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related