Parcagiii, vanzatorii de mopuri si pedichiuristii fara vocatie revin in platoul "Showului de seara"

Parcagiii, vanzatorii de mopuri si pedichiuristii fara vocatie revin in platoul "Showului de seara"

Nu mai luati fetele alea triste ca trebuie sa asteptati un an de zile pentru nou sezon din Game of Thrones. De astazi, vom avea ceva aproape la fel de bun: noul sezon din "Show de seara cu Viorel Dragu". 

"BA, VOI SUNTETI NEBUNI???"

Nu, nu suntem. Showul chiar se reia, trupa chiar se reuneste, Comedy Central chiar ii plateste. Iar noul sezon promite sa fie ABSOLUT AC-CEP-TA-BIL. Apropo, indonezienii au un cuvant, Jayus, care desemneaza senzatia aia pe care o ai cand auzi o gluma atat de slaba, incat izbucnesti intr-un ras cat se poate de sincer.

 

Glumim si noi, ca asta e brieful cand scriem despre umor. Dar adevarul este ca baietii astia sunt chiar amuzanti. Pe vreo doi i-am vazut live si am ras cu lacrimi, iar cu restul am stat de vorba pe aici, cu diferite ocazii. Lui Sergiu Floroaia, de exemplu, i-am aratat cum se fac glume, pe Toma Alexandru l-am intrebat de BD-uri, de la Parcalab am vrut sa stim cum isi permite sa rada de o celebritate; si asa mai departe. Deci ne permitem.

Ca si pana acum, episoadele vor fi scrise de ei, jucate de ei, privite de ei si familiile lor.
Dar care ei? Lista completa este urmatoarea: 

Viorel Dragu - gazda. Un fel de Ovidiu Ioanitoaia meets Jay Leno, singurul care i-a convins pe producatori ca merita mai multi bani decat ceilalti.

Sorin Parcalab - baiat inalt, bine facut. A zis ca vrea si el sa participe la emisiune si n-ai cum sa-l refuzi.

Cristi Popesco - funny a fost mereu, dar numai recent a redevenit frecventabil. Showul de la Taraf i-a stirbit un pic din popularitate.

Dan Frinculescu - voce groasa, prinde la publicul sensibil.

Toma Alexandru - om de radio, obisnuit cu presiunea.

Sergiu Floroaia - singurul pletos din echipa. Orice emisiune de umor trebuie sa aiba si un pletos. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related