Iubirea nu are scăpare

Iubirea nu are scăpare

Nu știați, dar pe 11 noiembrie a fost Ziua Oamenilor Singuri. Este o sărbătoare din China, cuplată (glumiță) cu ziua cumpărăturilor online, de care scriam ieri. Ifuckinglovescience scria tot zilele astea că femeile sunt mai fericite când nu sunt într-o relație. Dar astea sunt doar picături nebăgate în seamă într-un ocean care freamătă de dorința de a fi iubiți. Iar reclamele de Crăciun iau această nevoie și o trec prin toate stadiile posibile, o frământă, o coc, o distilează, o fac franjuri și se folosesc de fiecare părticică din ea. Dacă e nevoie, cheamă și extratereștri în ajutor. Avem trei astfel de încercări azi.

Reclama de Crăciun Macy’s, realizată de BBDO New York, care are tot. Far, peisaje cu marea în timpul iernii, și copii care aleargă pe plajă:

Și spotul Debenhams, de J. Walter Thompson, care recreează povestea Cenușăresei, spusă de Ewan McGregor:

Și filmul făcut de Alejandro Amenábar, câștigător de Oscar, pentru Loteria Spaniolă, unde un extraterestru găsește dragostea în Madrid:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related