Cainele primeste rolul principal de la Zaga Brand si Bayer. O oferta de nerefuzat

Cainele primeste rolul principal de la Zaga Brand si Bayer. O oferta de nerefuzat

Zaga Brand lanseaza pentru Bayer campania de informare si constientizare cu privire la necesitatea deparazitarii periodice a cainelui.

Strange dupa cainele tau, spala-te pe maini si deparaziteaza-ti periodic cainele, acesta este mesajul pe care echipa Bayer il transmite prin campania „O oferta de nerefuzat”. In ultimii ani, trendul de a avea un animal in casa a devenit foarte raspandit, mai ales in zona urbana si cu precadere in cadrul familiilor care locuiesc la bloc. In felul acesta, contactul strans dintre animal si om predispune la un risc major de a contacta boli parazitologice. Pentru a preveni infestatia cu paraziti instestinali si a mentine sanatatea cainelui si a familiei, trebuie respectat un protocol de prevenire pe toata perioada de viata a cainelui prin deparazitari interne si externe.

"Ne dorim ca din ce in ce mai multi stapani de animale sa fie constienti de necesitatea deparazitarii periodice si de modalitatile prin care iti poti tine familia in siguranta si de a avea un caine sanatos. Credem in activitatea de preventie si speram ca din ce in ce mai multi stapani de caini sa ceara in cabinetele veterinare produse pentru deparazitarea regulata. Noul tratament Drontal Dog Flavour de la Bayer contine doza optima de substanta activa pentru a inlatura viermii intestinali, inclusiv Giardia, iar datorita gustului sau, 9 din 10 caini il accepta usor si il rontaie singuri", a declarat Ioana Lazarescu (Marketing Specialist, CropScience Division, Bayer).

 

Cainele in rol principal #cainesanatos

Pana pe 5 martie, cei care vor trece prin magazinele Animax Vulcan, Maxi Pet Bucuresti Vest si Maxi Pet Bucuresti Est, vor putea afla informatii legate de regulile de igiena pentru a proteja sanatatea cainelui si a familiei. De-a lungul campaniei, stapanii de caini isi pot face animalul de companie Ambasador al mesajului #cainesanatos.

Mecanismul e cat se poate de simplu, intra pe iubesteanimalele.ro/drontal-dog-flavour, incarca fotografia cainelui pe posterul personalizat, distribuie pe pagina de Facebook cu hashtag #cainesanatos si automat se intra in concurs. Premiile campaniei sunt invitatii la filmul „Cainele, adevaratul meu prieten”, tricouri si dispensere cu pungi igienice. De asemenea, pe langa componentele de online si in-store, campania cuprinde si un spot de promovare in cinema.

"Unul dintre insighturile campaniei a fost acela ca proprietarii de caini reactioneaza mult mai putin la mesajele privitoare la parazitii interni, decat la cele care vorbesc despre purici sau capuse. Adica ce nu se vede, nu exista. Am apelat la o imagine iconica din cinematografie, The Godfather, pentru ca mesajul sa le atraga atentia. Cine poate refuza oferta de a-si pastra familia, pe sine si animalul de companie in conditii de maxima sanatate?.", mentioneaza Silvia Teodorescu (Senior Partner Zaga Brand).

 

Echipele participante:

Echipa Bayer: Alina Constantinescu – Marketing Manager Bayer Animal Health South-East Europe, Ionut Craciun – Key Account Manager, Ioana Lazarescu – Marketing Specialist 

Echipa Zaga Brand: Ana Oprea – Head of Communications, Roxana Burghina – PR Executive, George Daniel Plescan – Art Director, Dina Danila – Production Manager, Silvia Teodorescu – Senior Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related