(Şi) în 2017, forţa a fost cu filmele bune

(Şi) în 2017, forţa a fost cu filmele bune

Forum Film România şi agenţia de PR RAN Events au încheiat anul în forţă... forţa Star Wars. Cel mai nou film din celebrul univers creat de George Lucas în 1977 – „Star Wars: Ultimii Jedi” – este în top 5 al premierelor lui 2017 din ţara noastră, alături de alte două blockbustere ale aceluiaşi distribuitor: „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” şi „Thor: Ragnarok”.

 

„2017 a fost un an important pentru noi, fiind marcat de revenirea pe marile ecrane a Căpitanului Jack Sparrow, de reinterpretarea Disney live action a basmului clasic «Frumoasa & Bestia», de primul film Marvel în care Hulk poartă conversaţii întregi cu Thor, precum şi cu restul personajelor, sau de cel mai nou film «Star Wars», considerat de mulţi critici şi fani deopotrivă drept unul dintre cele mai bune din serie”, a spus Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

 

Pentru lansarea „Star Wars: Ultimii Jedi”, Forum Film România şi RAN Events i-au invitat pe fani la un spectacol de video mapping fascinant, realizat cu ajutorul unei tehnologii de proiecţie la cel mai înalt nivel pe plan internaţional, pe faţada uneia dintre cele mai emblematice clădiri din Bucureşti – Hotelul InterContinental, care şi-a oferit sprijinul pentru acest eveniment special.

 

„Povestea şi personajele create de vizionarul George Lucas acum 40 de ani reprezintă un capitol semnificativ din lumea filmelor, cu atât mai mult cu cât el este unul dintre pionierii efectelor speciale în cinematografie. Iar promovarea acestor filme este pentru noi o continuă provocare, dorindu-ne mereu să facem din fiecare lansare «Star Wars» un moment remarcabil. Astfel, pentru premiera de anul acesta a «Star Wars: Ultimii Jedi»”, am decis să creăm un proiect inedit de video mapping, pe o suprafaţă de aproximativ 1,000 de metri pătraţi. Efectele speciale şi apariţia unora dintre navele spaţiale din universul «Star Wars» au anunţat chiar în inima oraşului lansarea mult-aşteptatului blockbuster”, a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

 

Apoi, pentru continuarea campaniei de promovare a filmului, au fost îmbinate metodele clasice de comunicare cu proiecte complementare. Acestea s-au bazat pe originalitatea reinterpretării mesajelor-cheie de către cei de la Times New Roman într-un articol satiric savuros, intitulat „După Moş Nicolae, românii îl aşteaptă pe Moş Chewbacca, să le pună în ghete bilete la noul Star Wars”, precum şi în vloguri dedicate, create de artistul Andrei Leonte. În completare, fotograful Mihnea Ratte şi jurnalistul Victor Arvunescu au preluat contul de Instagram @cineforumromania, oferind conţinut creativ şi atractiv.

„Star Wars: Ultimii Jedi”, cea mai nouă producţie Lucasfilm, i-a readus pe marile ecrane pe eroii îndrăgiţi într-o nouă aventură epică, care promite descoperirea unor secrete vechi de generaţii. Filmul rulează în cinematografe în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, subtitrat şi dublat.

 

 

 

Echipa Forum Film a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) şi Patricia Călugăru (Marketing Coordinator).

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director) şi Evelyn Bărăscu (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related