2018. Primesti "request fling". Ce faci?

2018. Primesti "request fling". Ce faci?

Aveam nevoie de o aplicatie care sa ne ajute in privinta unui eventual proces, sau, mai rau, a unui eventual viol. Asa ca, ea a fost inventata si va fi lansata in curand. Se numeste LegalFling si are ca scop clarificarea unor chestii cum ar fi consimtamantul sexual. 

E foarte simplu: ti-o instalezi si incepi sa dai... fling requests. Adica cereri de relatie casual, sau cam asa. E ca pe Facebook, doar ca in loc de sentimente, negociezi conditiile unui act sexual fara stres.

Iar daca primesti un "fling request" si dai accept, se preuspune ca ai intrat benevol intr-un soi de contract pe care ar fi bine sa nu-l incalci. Desigur, nuantele juridice depind de tara in care vrei sa faci sex, asa cum, de altfel, se precizeaza destul de clar si pe site-ul lor, pe pagina de FAQ.

Aplicatia genereaza un Contract. Insa nu uitati: aceasta este despre a stabili niste reguli si limite clare, nu despre a le incalca. Masura in care acest contract va tine in sala de judecata depinde de legile tarii in care locuiti.

Exista si alte feature-uri interesante, cum ar fi group flings. Chiar asa. Nu ne putem gandi la niciun motiv pentru care aplicatia sa nu fie un succes imens.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related