Un an de #rezist. 20 ianuarie 2018 în imagini și pancarte

Un an de #rezist. 20 ianuarie 2018 în imagini și pancarte

100 de ani. Sau 3 ani. Si toate varstele cuprinse intre. Furiosi. Indignati. Dezamagiti. Blazati. Incruntati. Sperand. Bucurandu-se de zapada. In ciuda ei. Cu pelerine, caciuli, glugi, umbrele si pancarte. Batrani, copii, scriitori, cantareti, actori, din Cluj, Constanta, Targoviste, Milano. Romanii au iesit in strada sambata pentru o tara mai buna. 

Pe 20 ianuarie peste 60.000 (50.000, 20.000, 3.000, o mana de oameni care destabilizeaza tara - aici parerile au fost impartite) de oameni au protestat. Cei care vor neaparat sa ii numere, se pot folosi de imaginea cu care Euronews si-a schimbat poza de cover pe Facebook. O fotografie de la protestul din Romania, din 20 ianuarie, care a primit mii de like-uri, sute de comentarii si peste 1.000 de share-uri.

 

Pe Facebook si la televizor au fost cativa preocupati de numarul protestatarilor. Ei mai pot fi numarati si aici:

 

 

 

Printre caciuli, geci, pelerine, pancarte si umbrele au fost vazuti actori, scriitori, regizori, cantareti.

 

 

 

 

 

 

Au venit oameni din toata tara - Cluj, Deva, Oradea, Craiova, Brasov, Constanta, Targoviste. Cu masinile, cu trenul, pe jos. Cinci clujeni au mers 11 zile pe jos, 450 de kilometri, in Marsul Sperantei. 

 

 

La protest se vedeau pancarte cu grupari din toate colturile tarii.

 

  

 

Au venit si din alte tari:

 

 

Sau au protestat la ei. 

 

 

"Dar de ce?", inca se mai intreaba lumea. De ce protesteaza oamenii astia? Aici sunt cateva raspunsuri:

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Ca raspuns la toate acestea, PSD a raspuns prin Ecaterina Andronescu, senator PSD si vicepresedinte al partidului, care este ingrijorata ca protestatarii strica imaginea Romaniei in lume:

Ce ma ingrijoreaza in aceste demonstratii nu e faptul ca oamenii au iesit in strada. E dreptul lor de a protesta fata de lucruile care ii nemultumesc.

Daca aceste demonstratii genereaza instabilitatea tarii, daca ele transmit un mesaj in afara ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume repsonsabilitatea toti cei care poate din spate i-au indemnat sa iasa.

Imaginea Romaniei in presa internationala a aratat cam asa:

 

O colectie cu cele mai frumoase fotografii din 20 ianuarie 2018:

  

 

 

 

 

 

Si una dintre imaginile care s-a vazut deseori in feedul de Facebook zilele acestea:

 

Va urma.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related