TEDxAlbaIulia 2018 - Mind the gap

TEDxAlbaIulia 2018 - Mind the gap

Cea de-a II-a ediție a TEDxAlbaIulia va avea loc în data de 24 martie, 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Frumusețea conferințelor TEDx este dată de abordarea unui subiect de discuție general, din perspective diferite. Anul acesta, tema evenimentului, Mind the gap, care va propune dezbaterea termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

“TEDxAlbaIulia reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea legături noi în cadrul evenimentului sau de a găsi inspirația și curajul necesar pentru a pune în practică alte idei, care până atunci păreau imposibile.

Pentru ediția din acest an ne-am propus să schimbăm perspectiva asupra acestor gap-uri care există și să ajutăm oamenii să le depășească. Făcând acest lucru, credem că împreună cu ei putem fi catalizatorul progresului comunității noastre”, declară Crina Luha, curatorul TEDxAlbaIulia.

 

Despre TEDxAlbaIulia

TEDxAlbaIulia este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Alba Iulia. Echipa TEDxAlba Iulia crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related